Ön megtalálta a nyomdát komáromban
A MultiCopy Nyomda komárom városában található
MultiCopy Kft.
2900 Komárom
Mártírok út 117.

Tel/fax: 34/344-333, 344-111
Tel.: 20/331-3377

Nyitva: H - P: 06.30 - 15.00 -ig

multicopy@multicopy.hu
www.multicopy.hu

Kérje nyomdánk segítségét elképzelései megvalósításához

Teljes körű nyomdaipari szolgáltatások Komáromban és környékén
Teljes körű nyomdai szolgáltatások - MultiCopy Kft. Komárom
"A hosszú távú gondolkodás nem vezet gyors sikerhez, de eredményeit a következő generáció is élvezi!"

Megrendelőink igényeinek pontos és kiváló minőségben történő teljesítése a célunk.

Összeszokott, képzett csapat a rugalmas munka mozgatórugója, kellő szakértelemmel és gyakorlattal felvértezve. Ügyfélszolgálatunk munkatársai készséggel állnak megrendelőink rendelkezésére személyesen, telefonon valamint internetes elérhetőségeinken. Segítenek papírra vetni elképzeléseiket, tanácsot és tájékoztatást adnak a megvalósítás lehetőségeiről figyelembe véve igényeiket és pénztárcájukat egyaránt.

Az ügyfélszolgálaton fekete – és színes fénymásoló gépekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére A/3-as méretig. Fotók, plakátok, térképek másolása akár hozott cd-ről, pen-drive-ról, vagy más adathordozóról megoldható kiváló minőségben. Ügyfeleink elképzeléseit szerkesztőink, grafikusaink teszik kézzelfoghatóvá. Mégis legtöbbször – ismerve szaktudásukat – a megrendelő szabad teret biztosít számukra a tervezésben.

PC számítógép – és szoftverparunkat folyamatosan bővítjük, lépést tartva a technika fejlődésével, hiszen a nyugodt, alapos munka feltétele a kifogástalan munkaeszköz. Ügyelünk arra, hogy kellő figyelmet fordítva a lehető legrövidebb idő alatt készítsük el a megrendeléseket, akár névjegykártyáról, akár színes prospektusról, vagy könyvről, akár komplett arculattervről legyen is szó.

445 mm széles levilágítógépünkön vállaljuk hozott anyagok levilágítását is. FTP szerverünkön is fogadunk feldolgozásra váró anyagokat, megrendeléseket.

Digitális fényképezőnkkel vállaljuk tárgyfotók készítését, külön megbeszélés alapján helyszíni kiszállással is.

Zseni Kálmán
cégvezető